Kaksi omaista istuu luonnossa

Ajankohtaista

Kaikki paikalliset yhteistyössä toteutetut tapahtumat, yksittäiset omaisten tilaisuudet hoitokodeissa tmv. omaisyhteistyön  etätilaisuudet eivät näy tapahtumakalenterissamme.  Lisätietoja tapahtumista Omaisena edelleen ry:n työntekijöiltä.

 

 

HELMIKUU 2021

Ke 10.2.
klo 12:30 -13:15

verkossa

Omaisyhteistyö muistisairaan perheen näkökulmasta -livestream-luento Kehittyvä Vanhustyö-tapahtumassa

Kehittyvä Vanhustyö koulutus – ja näyttelytapahtuma 2021  vanhustyön ammattilaisille  toteutetaan  virtuaalisena verkossa. Virtuaalitapahtuma on avoinna  koko viikon 8.-14.2. 2021.  Päivän keskusteluissa  keskiviikkona 10.2. 2021 klo 12:30 -13:15 aiheena Omaisyhteistyö muistisairaan perheen näkökulmasta; Taina Laakso, asiantuntija, Muistiliitto ja Tuija Kotiranta, omaisyhteistyön päällikkö, Omaisena edelleen ry. Lisätiedot ja ilmoittautumiset  koulutustapahtumaan ja livestream-luennoille  www.kehittyvavanhustyo.fi Tapahtuman järjestäjä Globex Oy.

Ke 24.2.
klo 13:00 -14:30

verkossa

Omaisena, läheisenä muutostilanteiden keskellä – valtakunnallinen ja vertaistuellinen etätilaisuus

Kevätkauden 2021  aikana toteutamme  etätilaisuuksia erilaisten muutostilanteiden keskellä oleville omaisille, läheiseille ja  omaishoitoperheille.

Omaishoitoon ja hoivaympäristöön liittyvät muutostilanteet mietityttävät monia. Uudenlainen arki  hoitokodissa, koronaepidemian aiheuttamat muutokset  tai omaishoitotilanteesta luopuminen nostavat esille monia kysymyksiä ja ristiriitaisiakin tunteita. Muutosvaiheiden merkityksestä  ja jaksamisen tuesta alustaa Omaisena edelleen ry:n työntekijä. Etätilaisuuden aikana voi halutessaan myös osallistua vertaistuelliseen keskusteluun.  Teams-tapaamiseen tarvitset  puhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä sähköpostiosoitteen. Opastamme ennakkoon tapaamiseen liittymisessä. Ilmoittautumiset ja  lisätiedot 22.2. 2021 mennessä  Erja Laikiolle sähköpostitse  osoitteeseen  erja.laikio(at)omaisenaedelleen.fi tai p. 0400 4506 725. Olet lämpimästi tervetullut!